İnternet üzerinden yaptığınız bir iş varsa hedef kitlenize daha hızlı ve kolay şekilde ulaşmak için toplu mail gönderme çözümlerinden yararlanabilirsiniz. Aynı anda birden fazla mail göndermeyi sağlayan bu çözümler, özel bir yazılıma ve kullanıcı dostu arayüze sahiptir. Birbirinden güzel temalar sayesinde toplu mail göndermeyi kolaylaştıran bu yazılımlar, dijital pazarlama alanında birçok bakımdan önemlidir. Her şeyden önce, görüntülü veya resimli internet reklam ağlarına oranla çok daha düşük bir maliyete sahiptir. Üstelik yüksek dönüşüm oranları da önemli bir tercih nedenidir. Hangi sektörde olursa olsun internet üzerinden ürün veya hizmet satışı gerçekleştiren siteler toplu mail gönderme çözümlerine her zaman ilgi duyar. Bu yazımızda, sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme rehberi hazırladık.

Toplu Mail Gönderme Nedir?

Bugüne kadar toplu mail gönderme servislerinden hiç yararlanmadıysanız bunun ne demek olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Kısaca ifade etmek gerekirse, aynı anda birden fazla kullanıcıya mail göndermeye toplu mail gönderme denir. Bu gönderim, pazarlama ve yazılım uzmanlarının birlikte geliştirdiği özel bir program sayesinde gerçekleşir. Programda kullanılan yazılım, farklı sayıda ve kriterde özel listeler oluşturmaya imkan verir. Bu listeler, sizden mail almak için açık izin vermiş bireysel kullanıcılar ile kurumsal hesapların mail adreslerinden oluşur. Dijital pazarlama alanında e-posta pazarlaması olarak da bilinen toplu mail gönderimini istediğiniz sayıda ve kriterde oluşturduğunuz listeler dahilinde gerçekleştirebilirsiniz.

Dijital pazarlama çalışmalarında hedef kitleye ulaşmak için farklı yöntemler söz konusudur. Bu yöntemlerden biri olan toplu mail gönderme, e-mail marketing yani e-posta pazarlamasının bir parçasıdır. Bu sistemin en önemli özelliği, kullanıcılara tek tek ulaşmak için gerekli emek ve zamanda ciddi bir tasarruf sağlamasıdır. Üstelik maillerinizin doğrudan hedef kitleye ulaşmasını sağlar. Bu da pazarlama çalışmalarının düzgün şekilde ilerlemesi için önemli bir avantajdır. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme konusunun dijital pazarlamayla ilgisini hep akılda tutmakta yarar var. Bu sistem sayesinde örneğin belli bir kampanya için tüm kullanıcılarınıza bildirim yapmanıza gerek yoktur. Sadece özel listenizdeki odak kitleye bildirim yapmanız mümkün. Bu sayede kampanyanızın odak kitle üzerindeki başarı performansını daha net şekilde değerlendirme imkanı elde edersiniz.

Bu bağlamda ücretsiz toplu mail gönderme programları da merak konusudur. Aslına bakarsanız, toplu mail gönderimi yapmak için farklı pek çok programdan yararlanmak mümkündür. Ne var ki bu programların büyük bölümü spam gönderim yapar. Hazırladığınız çalışma adres sahibinin gelen kutusuna düşmeden spam bölümüne düşer. Eğer kurumsal bir firmaysanız, toplu mail gönderme konusunda bu tür seçeneklere başvurmanızı kesinlikle tavsiye etmeyiz. Bu programlar maliyet avantajı sağlıyor gibi görünse de aslında firmanıza itibar kaybettirir. Maillere eklenen spam linkler ise kurumsal hosting yönetimi bağlamında ileride çeşitli sorunlar yaratır.

Hangi Durumlarda Toplu Mail Gönderimine İhtiyaç Duyulur?

Son yıllarda internetin ve sosyal ağların yaygınlaşmasıyla birlikte dijital pazarlama alanında farklı pek çok kanaldan çeşitli çalışmalar gerçekleştirilmekte. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de örneğin görüntülü veya resimli internet reklam ağları, hedef kitleye erişimi kolaylaştırıyor. Bu yönüyle toplu mail gönderme hizmeti aslında daha eski bir yöntemdir. En eski uygulamaları ise Excel ile Outlook üzerinden toplu mail gönderme şeklinde gerçekleşmekteydi. Bazı durumlarda Excel kişiye özel toplu mail gönderme konusunda pratik çözümler sunuyordu. Sosyal platformların ve ağların yaygınlaşmadığı dönemde dijital pazarlama çalışmalarının omurgasını bunlar oluşturuyordu. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme konusunda bunları da bilmekte yarar var.

Günümüzde artık çok daha gelişmiş çözümlere sahip toplu mail gönderme programları mevcut. Üstelik teknik özelliklerinin yanı sıra estetik özellikleri ve işlevselliği bakımından da bu programlara ilginin yüksek olduğunu görüyoruz. Dahası toplu mail gönderme fiyatları da makul düzeylerde seyretmektedir. Dijital pazarlama uzmanlarını bu servisleri kullanmaya iten en önemli neden ise şüphesiz ki maliyet/dönüşüm ilişkisidir. Bu servisler diğer yöntemlere oranla çok daha düşük bir bütçeyle güzel sonuçlar almaya imkan sağlar. Bunun yanı sıra müşteri sadakatini artırma, raporlama gibi avantajlarından dolayı da toplu mail servisleri dijital pazarlamacıların ilgisini çekiyor. Genel olarak baktığımızda, şu durumlarda toplu mail gönderme servislerine ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz.

  • Kullanıcılara ürün veya hizmetler hakkında bilgi vermek,
  • Yeni ürünlerin lansmanını yapmak,
  • Kampanya ve diğer konular hakkında e-bülten hazırlamak,
  • Mail gönderimlerini düzenli ve periyodik hale getirmek,
  • Ürün veya hizmetlere yönelik ilgiyi artırıp canlı tutmak,
  • Müşterilerle daha sıkı bağlar kurmak,
  • Kaybedilen müşterileri geri kazanmak.

Toplu Mail Gönderme Hizmetlerinin Faydaları Nelerdir?

Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme hizmetlerinin faydaları da önemli bir merak konusudur. Bu hizmetler her şeyden önce pazarlama çalışmalarını kolaylaştırır. Hedef kitleye tek tek ulaşmaya çalışmak ciddi bir emek ve zaman gerektirir. Oysa toplu mail gönderme sunucu çözümleri bu işi saniyeler içinde tamamlar. Dahası, maili belirlediğiniz bir anda göndermenize imkan sağlar. Çoklu mail gönderimi sırasında oluşması muhtemel karışıklıkları önler. Mail akışına bir düzen getirir. İlgili birim, toplu mail gönderme sınırı içinde uygun planlamaları gerçekleştirir. Farklı sayıda ve kriterde özel listeler oluşturur. Kampanya hedeflemesinde bu listeleri kullanır.

Mail servisi aynı zamanda da gönderimlere ilişkin data oluşturur. Bu da veri analizleri için ihtiyaç duyulan bilgilere hızlı ve kolay şekilde ulaşmayı sağlar. Kurumsal işletmelerin kullandığı toplu mail gönderme paketleri data tutmak konusunda gerekli çözümlere sahiptir. Oysa ücretsiz servislerde böyle bir imkanınız yoktur. Kaldı ki gönderim yapacağınız adreslerin gizliliğini korumanız da mümkün değildir. Bu da kullanıcılarınızın mail adres bilgilerinin başkalarının eline geçmesine yol açar. Siteniz için uygun teknik altyapıya sahip iyi bir toplu mail gönderme servisi kullanırsanız bu konularda sorun yaşamazsınız. Bu servisi domain hosting hizmetleri alanında faaliyet gösteren firmalar üzerinden kolayca satın almanız mümkün. Böylelikle hedef kitle bölümlemesi, hedef müşterilerin dönüşüm oranlarının takibi ve benzeri birçok konuda da güzel avantajlar elde edersiniz.

Toplu Mail Gönderimi Nasıl Yapılır?

Siteniz için kurumsal mail adresinizden toplu mail gönderimi yapmak istiyorsanız, iyi bir toplu mail gönderme programı kullanmalısınız. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme işlerinde buna özellikle dikkat etmek gerekir. Ücretsiz programlar hem teknik bakımdan yetersiz çözümlere sahiptir hem de güvenli değildir. Kurumsal servisler ise mesajları tek tıkla binlerce kullanıcıya güvenli şekilde iletir. Bu servislerde çeşitli şablonlar vardır. Toplu mail gönderme nasıl yapılır diye merak edenler servis seçimini yaptıktan sonra şablon seçimine geçebilir. Seçtiğiniz şablonu dilerseniz varsayılan yapabilirsiniz. Böylelikle tüm mesajlarınız aynı görünümle iletilir. Dilediğiniz zaman yeni şablona geçmeniz de mümkün. Servisinizin sunduğu şablonlar, farklı mesaj içeriklerine uygun gönderimler yapmanızı kolaylaştırır.

Toplu mail nasıl gönderilir diye merak edenler mail içinde metin, görsel ve link düzenlemelerinin nasıl yapıldığını da merak eder. Kısaca ifade etmek gerekirse, toplu mail gönderme servisinizde özel bir yazılım vardır. Bu yazılım, otomatik editörü kullanarak metin, görsel ve link düzenlemeleri yapmanızı sağlar. Şablonu seçtikten sonra bu editörü kullanarak şablona metin, görsel ve linkleri kolayca eklemeniz mümkün. Bu sayede hiçbir yazılım veya kod bilgisine gerek duymadan mailinizi kolayca hazırlarsınız. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme böylelikle çok basit bir iş haline gelir. Görseller için sürükle-bırak özelliği hız ve zaman kazanmanızı sağlar. Dilerseniz, periyodik mail gönderimi için otomatik programlama özelliğinden de yararlanabilirsiniz. Böylelikle mailiniz, belirlediğiniz gün ve saatte kullanıcılarınıza ulaşır.

Toplu maillerinizde otomatik programlamanın yanı sıra kişiselleştirme de yapmanız mümkün. Böylelikle her bir mailiniz karşı tarafa isme özel ulaşır. Toplu mail gönderme programını dilerseniz tüm kullanıcı kitlenize açık bir iletişim şekli olarak da kullanmanız mümkün. Hangi amaçla olursa olsun, bu programlar spama düşmeden toplu mail gönderme konusunda etkin çözümler sunar. Bununla birlikte, mail gönderiminde bulunmadan önce önizleme yapmanızı da özellikle tavsiye ederiz. Bu sayede şablondaki metin, görsel ve linklerin düzgün olup olmadığını kolayca sınarsınız. Önizleme yapmadan gerçekleştireceğiniz gönderimlerde olası hata ve yanlışlar kurumsal imajınıza gölge düşürebilir.

Toplu Mail Gönderirken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Her alanda olduğu gibi toplu mail gönderme servisi kullanımının da kendine özgü bazı püf noktaları mevcut. Gönderim işlemleriniz sırasında bunlara dikkat ederseniz mümkün olan en az kaynakla en çok getiriyi elde edebilirsiniz. Nitekim e-posta pazarlama yönteminin yatırım garantisinin yüksek oluşu, özellikle online alışveriş sitelerini bu alanda yatırıma teşvik ediyor. Fakat servislerin hatalı ve yanlış kullanımı nedeniyle başarı düzeyinin düşük kalması mümkündür. Örneğin sistemin doğru yönetilmemesi durumunda mailin spama düşmesi mümkündür. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme konusunu ele aldığımız yazımızın bu kısmında, toplu mail gönderme hizmetlerinden yararlanmanın püf noktalarına kısaca işaret edeceğiz.

Mail Listeniz Gönderim İçin Açık İzin Vermiş Adreslerden Oluşmalı

İyi bir toplu mail gönderme programınız varsa birbirinden güzel içeriklerle kampanya ve diğer tanıtımlarınızı gerçekleştirme imkanı elde edersiniz. Ne var ki gönderim yapacağınız adreslerin bu gönderimler için açık izninin olması gerekir. Nitekim ilgili yasal mevzuatımıza göre ticari e-posta gönderimleri özel şartlara bağlı bir uygulamadır. Bu şartlar içinde en önemlisi, adres sahibinin mail gönderiminize açık izin vermesidir. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme işlerinin en önemli özelliklerinden biri de budur. Toplu mail gönderimi yaparken, açık izni olmayan hiçbir adrese listelerinizde yer vermemelisiniz. Farklı kaynaklardan özel birtakım mail listeleri temin etmeye çalışmamalısınız. Tüm gönderimlerinizi ilgili mevzuat çerçevesinde hukuka uygun şekilde gerçekleştirmelisiniz. Diğer türlü gönderimler firmanıza ticari kazanç sağlamaz. Üstelik kurumsal itibarınıza zarar verir.

Hedef Kitle Bölümlemesi Yapmalısınız

Dijital pazarlamada bazı kampanyaları belli bir yaş aralığında ve belli bir gelir düzeyine sahip kullanıcılar özelinde planlamak gerekir. Nitekim bazı ürün veya hizmetlerin alıcısı genel kitleden çeşitli yönlerden farklılaşır. Özellikle lüks segmentteki ürünler için hedef kitle bölümlemesi son derece gerekli ve faydalıdır. Bazı ürün ve hizmetler bazı kullanıcı kitleleri için hiçbir şey ifade etmez. Hedef kitle bölümlemesi yapmak, sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme konusunda diğerleri kadar önemli bir husustur. Bu bölümlemeyi yapmak, sitenin genel kullanıcı kitlesine bildirim yapmaktan daha etkili sonuçlar sağlar. Çünkü doğru içerikleri doğru kişilere ulaştırır. Böylelikle dönüşüm oranları artar. Bütününde baktığınızda dijital pazarlama çalışmalarında verimlilik artışı sağlar.

Hazırladığınız Mailler Spam Şeklinde Algılanmamalı

Toplu mail gönderim programları ile ilgili en önemli konuların başında spama düşme riski gelir. Aslına bakarsanız, bir mailin spama düşmesine yol açan farklı pek çok unsurdan bahsetmek mümkün. Ancak bunu önlemenin de farklı yolları var. Örneğin, aynı kullanıcı listesine sık aralıklarla mail gönderimi yaparsanız spam riski artar. Bu durum kullandığınız programdan ziyade mail sunucularının kullandığı özel iletişim protokolleri ile ilgilidir. Kullanıcı eğer mail sunucunuzdan gelen mailleri engellemişse bu durumda mail sunucusunda gönderici adınız bloklanır. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme konusunda bu protokollerin çalışma ilkeleri de önemlidir. Fazla uzun konu başlıkları, büyük harfle yazım ve özel karakter kullanımı, mailinizin spama düşme riskini artırır. Kullanıcılarınızın maillerinizi spam olarak işaretlemesi firmanız için bir tür itibar kaybı anlamına gelir. Bu nedenle toplu mail gönderirken spam şeklinde algılanabilecek hiçbir şeye yer vermemeye dikkat etmelisiniz.

Konu Başlıklarınız 40 Karakterden Fazla Olmamalı

Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme hakkında önemli noktalardan biri de konu başlıklarıdır. Bu bağlamda başlıkların yeterince etkili olması ve içeriği doğru yansıtması gerekir. Aksi durumda ne yazık ki düşük bir dönüşüm oranı oluşur. Fakat bu da yeterli değildir. Çünkü gereğinden uzun başlıkları mail sunucuları spam olarak algılama eğilimindedir. Bu bağlamda ideal ölçü maksimum 40 karakterdir. Bu sınır içinde oluşturacağınız başlıklar bir taraftan çok daha etkili ve dikkat çekici olur. Bir taraftan da mailinizin spama düşme riskini azaltır. Unutmayın ki kullanıcılarınız mailin ilk önce konu cümlesini görecektir. Bu kısım ne kadar kısa ve etkili olursa sağlayacağınız avantajlar da o kadar fazla olur.

Büyük Harfler ve Özel Karakterler Kullanmamalısınız

Toplu mail gönderme konusunda en yaygın hatalardan biri de büyük harf ve özel karakter kullanımıdır. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme konusunda buna da özellikle dikkat çekmek isteriz. Her ne kadar büyük harfler dikkat çekici gibi gelse de bunun maili okuma isteği yarattığını söylemek güçtür. Çünkü büyük harfleri okumak gözü yorar. Hatta karşı taraf üzerinde bir tür “bağırma” etkisi yaratır. Kullanıcılarınızda böyle bir kanaatin oluşması mailinizi açmadan silme isteği yaratabilir. Aynı zamanda da mail sunucusunun filtreleme özelliğini devreye sokabilir. Bu konuda özel karakterlerin de dezavantajı büyüktür. Özellikle konu kısmında ve mailinizin metin içeriğinde özel karakter kullanmamaya da mutlaka dikkat etmelisiniz.

Görselleriniz Fazlaysa Geniş Bir Disk Alanı Kullanmalısınız

Toplu mail gönderimi sırasında hem yazılı hem de görsel iletişim devrededir. Fakat görsel iletişim yazılı iletişimden çok daha önemlidir. İyi hazırlanmış kampanya görselleri maillerin dönüşüm oranlarını artırır. Kampanyanın önemli bölümlerini öne çıkarmak için görsel iletişim, yazılı iletişime oranla daha avantajlıdır. Örneğin bir üründe %40 indirim yapacaksınız diyelim. Bu indirimi öne çıkaran harika bir görsel, konuya ilişkin yazılı açıklamalardan çok daha etkili olur. Ne var ki e-bülteninizde görselinizin boyutu büyükse veya fazla sayıda görsel kullanacaksanız geniş bir disk alanına ihtiyacınız var demektir. Disk alanınız yetersizse kullanıcılar mailinizi açarken veya okurken hız ve performans düşüklüğü yaşar. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme konusunda buna da dikkat etmek gerekir. Mail sunucuları arasındaki iletişim protokolleri ancak yeterli disk genişliğinde düzgün şekilde çalışır.

Verdiğiniz Linkler Doğru Sayfalara Götürmeli

Toplu mail gönderme nasıl yapılır diye merak edenler link vermenin önemini hafife almamalı. Mailiniz için kullandığınız metin ve görsel düzenleyici, ilgili kısımları hızlı ve kolay şekilde düzenlemenizi sağlar. Ancak bunun kadar önemli bir konu daha vardır. O da linklerin doğru adreslere götürmesine dikkat etmektir. Nitekim maili açanlar görsel veya metin üzerinde yer alan linki tıkladıklarında doğru adrese ulaşmak ister. Bunlar arasında bir örtüşmezlik söz konusu olduğunda ziyaretçiler siteyi hızlıca terk etme eğilimindedir. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme konusunda doğru adreslere link vermek bu yüzden önemlidir. Adreste eğer alan adı yönlendirme yapılmışsa ilk adresi değil, yönlendirmenin gerçekleştiği adresi kullanmak daha faydalıdır. Hazırladığınız kampanya veya e-bültende belli sayfalara daha fazla trafik çekmek adına yanlış veya yanıltıcı yönlendirmeler kesinlikle yapmamalısınız.

Hazırladığınız İçerikler Satın Alma Davranışını Teşvik Etmeli

Toplu mail gönderimi için kullanacağınız program, tema seçimi ve içerik oluşturma konusunda birbirinden güzel çözümlere mutlaka sahiptir. Fakat bunlar arasında seçim yaparken kullanıcılarınızda satın alma davranışı geliştirmeye özellikle dikkat etmelisiniz. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme konusunda şablon seçimi sadece renk ve font seçiminden ibaret değildir. Kullanacağınız tema estetik yönden elbette etkili olmalıdır. Ancak alışveriş konusunda da istek yaratmalıdır. Bülteninizde örneğin ürün veya hizmetleri niçin tercih etmek gerektiğine dair aydınlatıcı bilgiler vermeniz bu bağlamda faydalıdır. Fakat vereceğiniz bilgiler kısa ve öz olmalı. Kullanıcıyı okurken yormamalı, kafa karıştıran mesajlar içermemeli. Hedef kitlenize hitap eden dil ve anlatım özellikleri içermeli.

Organik Trafiğinizi Çok Yönlü Olarak Artırmalısınız

Toplu mail gönderme sadece ürün veya hizmetlerin reklamını yapmaz. Aynı zamanda da sitenin organik trafiğine katkı sağlar. Mail alıcıları linkleri tıkladığında sitenizde gezinti yapmaya başlar. Bu da sayfalarınızda trafik artışı sağlar. Oturum başına ziyaret edilen sayfa sayısını artırır. Hazırladığınız e-bültende sitenizin blog sayfalarına ve sosyal medya hesaplarına da link verirseniz bu kanallarda da trafik artışı elde edersiniz. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme yöntemleri böylelikle organik trafiğe daha büyük katkı sağlar. Blog sayfalarınız, sitenizin hizmet alanını ve uzmanlık derecenizi gösteren sayfalardır. Sosyal medya hesaplarınız ise kullanıcılarınızla sağladığınız etkileşimin ipuçlarını verir. Yaptığınız paylaşımlar yeterince beğeni ve yorum alıyorsa, bunu e-bültenlerinizde bir fırsata dönüştürmeniz mümkün. Yüksek etkileşim oranları, internet kullanıcıları üzerinde daima olumlu bir etki yaratır.

Kullanıcılarınızla Bağlarınızı Güçlendirmelisiniz

Toplu mail gönderme programları otomasyon özelliği konusunda da pratik çözümler sunar. Örneğin sitenize yeni bir kullanıcı kaydolduğunda sistem otomatik olarak mail adresine “Hoş Geldiniz” temalı bir mail gönderebilir. Dilerseniz “İyi ki Doğdunuz”, “Mutlu Yıllar” vb. temalarda da otomatik mail gönderimi özelliğinden yararlanmanız mümkün. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme hizmetleri bu bağlamda da birbirinden güzel çözümlere sahip. Kullanacağınız sistem, otomasyon özelliği sayesinde farklı senaryolara uygun gönderimler yapmanıza imkan verir. Buna ek olarak kişiselleştirme özelliği sayesinde kullanıcılarınızın ismine özel çözümleri devreye almanız da mümkün. Bu sayede kullanıcılarınızla bağlarınız daha güçlü hale gelir. Müşteri sadakati konusunda daha güzel başarılar elde edersiniz.

Dönüşüm Oranlarını Takip Etmelisiniz

Toplu e-mail gönderme programları, raporlama ve veri analizi konusunda da birçok pratik çözüme sahiptir. Öyle ki manuel yapmak istediğinizde hazırlaması günlerce sürecek dataları basit birkaç tıklamayla kolayca oluşturabilirsiniz. Fakat sistemden data çekmek başarı için yeterli değildir. En iyi toplu mail gönderme programları bile dönüşüm oranlarına göre aksiyon almazsanız sınırlı düzeyde başarı sağlar. Dolayısıyla oluşturduğunuz datayı dikkatle incelemeli, dönüşüm oranlarını mutlaka takip etmelisiniz. Düşük dönüşüm oranları hakkında analizler gerçekleştirmelisiniz. Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme konusunda dönüşüm oranları en önemli belirleyicilerden biridir. Toplu mail gönderimi yapan firmalar gerektiğinde hedef kitle bölümlemesini de gözden geçirmeli. Dönüşüm oranlarınız düşük düzeyde seyrediyorsa odak hedef kitle belirlemeniz doğru olmayabilir. Kullanacağınız uygulamalar bu tür analizler sayesinde yüksek başarı düzeyine ulaşır.

Toplu Mail Gönderme Hizmetlerinde daha.net Ayrıcalığı

Sıfırdan başlayanlar için toplu mail gönderme rehberi konulu bu yazımızı bitirmeden önce küçük bir hatırlatma yapmak istiyoruz. Domain, hosting ve cloud sunucu çözümleri alanında uzun yılların deneyimine sahip daha.net, toplu mail gönderme servisi konusunda ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sağlıyor. Kullanıcılarımıza sunduğumuz toplu mail gönderme yazılımı sayesinde kampanya gönderimlerinizde istediğiniz kişiselleştirmeyi yapmanız mümkün. Gönderimlerinizi özel isimlendirme, konu ve özel içeriklerle gruplandırabilirsiniz. Spam geri dönüş yönetimi sayesinde kara liste izleme konusunda aradığınız çözümlere ulaşabilirsiniz. Otomasyon, raporlama, 7/24 müşteri desteği gibi konularda da daha.net ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Bu konularda sunduğumuz çözümleri incelemek için Toplu Mail Gönderme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye’de web hosting artık daha.net! Bu içeriklere ve hizmetlerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Bu yazıyı yararlı buldunuz mu ? 91