6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu


6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

SoftCom Bilişim A.Ş. olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Biz bu verileri;

  •  Her zaman güvenle saklıyor,
  •  5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,
  •  İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,
  •  Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,
  •  Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,
  •  Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,
  •  Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

  •  Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
  •  Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
  •  Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
  •  Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,
  •  Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini

isteyebilirsiniz.Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte +90 212 227 37 10‘nolu faks numarasına ya da [email protected] adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.

*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)



Joomla kurmasını bilmiyor musunuz?

Sorun değil, hemen daha.net’e gelerek Joomla paketlerimizden birini seçin, cloud altyapısı ve tam olarak Joomla sistemine modifiye edilmiş özellikleriyle hizmetiniz ödemeniz sonrası anında aktif olsun!